Poista Jiry-tilisi
Voit poistaa tilisi Jiry-sovelluksessa tai lähettää poistopyynnön alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen käyttäminen ei edellytä sovelluksen asentamista eikä kirjautumista.
Poista sovelluksessa
iPhone ja iPad: Minä > Tili > Poista tili.
Android: Minä > Tili > Poista tili.
Valitse, poistetaanko myös ryhmäviestisi, ja vahvista sitten Jiry-PIN-koodillasi sekä puhelimesi biometrisellä tunnistuksella tai näytön lukituksen vahvistuksella.
Korvaavalla puhelimella tai äskettäisen turvallisuusnollauksen jälkeen tilin poistamista voi edeltää 72 tunnin odotus. Voit lähettää pyynnön alla odotuksen aikana tai jos et enää pääse käyttämään puhelintasi.
Mitä poistetaan
Poistaminen poistaa profiilisi, puhelinnumerosi, laitteesi, agenttisi, avaimesi, päätösmuistisi ja omat mediatiedostosi. Ryhmäviestit jäävät näkyviin nimellä Poistettu käyttäjä, ellet valitse myös niiden poistamista. Ratkaistut äänet säilyvät yhteisissä päätöstiedoissa. Muiden ihmisten tai agentin palveluntarjoajan hallussa olevia kopioita ei voi vetää takaisin.
Mitä voi jäädä jäljelle
Salatut varmuuskopiot vanhenevat 35 päivän kuluttua. Poistotiedot ajetaan uudelleen ennen kuin varmuuskopio voidaan palauttaa käyttöön. Tietoturvan tarkastustiedot ja kiellettyjen numeroiden hakemisto voivat säilyä 12 kuukauden ajan. Väärinkäyttötutkintaan tai lakisääteisen velvoitteen täyttämiseen tarvittavaa todistusaineistoa voidaan säilyttää erikseen niin kauan kuin sitä tarvitaan. Tietosuojaseloste kertoo näistä rajoista.
Pyydä poistamista ilman sovellusta
Kerro meille Jiry-tiliin liitetty matkapuhelinnumero maatunnuksineen ja se, haluatko poistaa myös ryhmäviestisi. Lisää sähköpostiosoite tai muu yhteystapa, jota voit yhä käyttää. Varmistamme, että tili on sinun, ennen kuin poistamme sen. Älä koskaan lähetä PIN-koodiasi tai vahvistuskoodia.